Trajecten
Voedingdagboek
Voedingdagboek

Aan het begin van het traject vraag ik u om een voedingsdagboek bij te houden. Voor een aantal dagen schrijft u op wat u per dag eet. Ik krijg zo een beeld van uw eetgedrag. Ik ga uw voedingsdagboek analyseren en geef uw advies over uw voeding. Welke dingen kunt u blijven eten en van welke producten kunt u beter minder eten? Ik geef uw voorbeeldmenu’s en lijsten met alternatieve, gezonde producten.

Doelen
Doelen

In een intakegesprek gaan we samen uw doelen vaststellen. Hoeveel kilo wilt u afvallen? Wat wilt u bereiken? Wilt u gezonder leven? We bepalen hoever u al bent en hoe we uw doel gaan bereiken. Welke stappen zijn er nodig om het doel te bereiken? We stellen een helder en concreet plan van aanpak op waar u mee aan de slag kunt gaan. U krijgt een werkboek waarin opdrachten en informatie staat die helpen bij het bereiken van uw doelen.

Consulten
Consulten

Tijdens de consulten bespreken we de stappen die u heeft genomen om uw doel te bereiken. We kijken of uw gewicht, vetpercentage en buikomvang zijn afgenomen. We bespreken de opdrachten en informatie uit het werkboek. En kijken samen wat u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Het intakegesprek duurt een uur en de vervolgconsulten een half uur.

Resultaten
Resultaten

In het laatste consult bekijken we of u uw doelen bereikt zijn. Ik geef u advies over hoe u uw nieuwe levensstijl kunt behouden. Om de behaalde resultaten te behouden is het van belang om de nieuwe levensstijl vast te houden.

Losse consulten


Supermarkttour
Supermarkttour

Ik bied u ook de mogelijkheid om een supermarkttour te doen. Wij gaan samen naar de supermarkt en ik geef u uitleg over de producten en geef u een advies over de producten die u het beste kunt kopen. We kijken welke gezonde producten en welke alternatieven er zijn. En welke keuzes u kunt maken voor een gezonde en slanke levensstijl. De tour duurt ongeveer een uur.

Mode-advies
Mode-advies

Als u het begeleidingstraject heeft doorlopen en u bent afgevallen, is het tijd voor nieuwe kleding. Graag geef ik u advies over kleding en over de kledingsstijl die bij u past. Ook als u zich onzeker voelt, kan ik u adviseren over kleding waardoor u zich zelfverzekerder voelt.

Geinteresseerd geraakt?

Bekijk de tarieven